Myterna – ett antivetenskapligt gift – elallergi

Skriven av

Anti-vetenskap och anti-teknik är trenden för dagen. När samhället, genom vår förfallna skolas försorg, sjunker ned i förakt för vetenskap, teknik och medicin, skapas en växande underklass av lågutbildade, som genom media får reda på att teknik är farligt, vetenskap är bluff och klassisk medicin är en konspiration som ska hjälpa läkemedelsföretagen att sälja piller. Antivetenskapliga samlingar och föreningar växer sig allt starkare i samhället.

Mängden medicinska myter överglänser utan vidare alla de andra tillsammans. Det finns en anledning: Vi vet ännu väldigt lite om hur människokroppen fungerar. Den är en mycket komplex kemisk-elektrisk maskin. Särskilt hjärnan, vars fullständiga funktion vi förmodligen aldrig får reda på. Där kunskaper saknas, tränger pseudovetenskaperna in, med lättbegripliga lösningar på alla problem som går att komma på.

Elallergi (Electromagnetic hypersensitivity, EHS) är en särskild sorts paranoia som ständigt ökar i popularitet, en masshysteri utan någon som helst vetenskaplig bakgrund. Det här är bara en sammanfattning. För att den här artikeln ska bli underhållande kommer all tråkig fakta på slutet.

Strålskyddsmyndigheten ljuger, Socialstyrelsen ljuger, industrin ljuger, media ljuger, alla är emot elallergikerna. Olika media av mera tveksam art är väldigt villiga att låta elallergikerna prata på och spy ut sitt hat mot vetenskap, myndigheter, fysik och kemi. Även ”globalisterna” och judarna får sig en släng av sleven.

Det här ljuger elallergikerna om

All ny teknik bestrålar oss. Myndigheterna spelar med och vill att vi ska bli sjuka av strålningen. Allt det här är farligt:

 • 2-3-4-5G mobiltelefoni
 • Elektrosmog: alla e-fält nära marken
 • HAARP, Eiscat, jonosfärsforskning
 • Jordförlagd kabel
 • Kraftledningar
 • Mikrovågsugn
 • Mobilskal, som ska eliminera strålning
 • Mobiltelefoni
 • Kommunikationsradio
 • RFID
 • Wifi
 • Fjärravlästa elmätare
 • Laddstationer för elbilar
 • Strålsäkerhetsmyndigheten, som vill döda oss

Det här vet elallergikerna inte ett dugg om

 • Radar
 • TV-sändare
 • Strålningen från rymden

Det man inte vet om, har man inte ont av.

Sammanfattning in absurdum

Man kan sammanfatta all elallergi, allt foliehatteri, all mikrovågsrädsla och allt illuminatitjafs i detta fantastiska, knappt begripliga inlägg från Facebook.

”Elon Musk hyllas av idioter som inte fattat att det är en galning som via olika mickrovågor som i sin tur stimulerar olika nerver i kroppen när dom låser fast mikrovågor och radiovågor emot våra EEG spektrum och hjärnan reagerar på dessa olika mikrovågor och skapar en effekt i kroppen med dessa teknologier.

TRANSHUMANISM kallar dom detta och via antenner och satelliter har dom byggt ett SMART GRID SAMHÄLLEN och SMART teknologier är i sin tur militär teknologi. 5G och Radar och Echelon och SpaceX och Neurallink och Raytheon Ravenclaw och GWEN och MIMO och Bofors med HPM High Powered Microwave vapen och Ericsson antenner etcetera. Allt handlar om att göra mänskligheten till slavar där MUST FRA FOI SÄPO SAAB DARPA NATO sitter på sina Fusion Centers eller Scada Centers som det även kallas och använder RNM Remote Neural Monitoring och torterar mig och tiotusentals andra utsatta för dessa extrema teknologier.

Många har svårt att förstå vad som pågår och vad som görs emot oss torterade då det hela är så extremt något kan bli!. Ansvariga sitter på Folk och Försvar seminarier och håller god min och ljuger om att dom inte gör detta emot oss.

Signalspaning pågår!

Signalspaning med mikrovågor emot våra EEG spektrum.

Detta är klassat som krigsmateriel i civilsamhällen och krigsförbrytelser emot civilbefolkning.

Till och med FN och EU slår larm om dessa individer och teknologier inom vad som kallas Cognitive warfare inom uppropet EU Task Force Coalition.”

Elallergikerna skriver som småbarn, pratar som småbarn och visar att de aldrig öppnat en skolbok. ”EEG-spektrum” var något nytt. Och nu får SAAB på skallen också. Vad har de gjort för illa? Elallergikerna blir bara dummare och dummare.

Mobiltelefoner?

Hur ska man resonera om mobiltelefonerna? Får man cancer eller inte? Elallergikerna hävdar ”en massa undersökningar” som visar på cancer, medan Århus universitet i Danmark har frågat 300.000 långtida danska mobilanvändare och inte hittat någon förhöjd cancerfrekvens. Så vem har rätt, när nu allergikerna hävdar att alla ljuger?

Man får ta till sannolikheter och Occams rakkniv. Är det troligt att mobiltillverkarna och operatörerna skulle vilja stråla ihjäl sina kunder, som förser dem med inkomst? Blir det någon inkomst då?

Elallergikerna tar då till sitt yttersta argument: ”Vi ser inte några skadeverkningar ännu, men vänta bara ett par år så kommer det.” Men då stämmer inte heller deras egna undersökningar som hävdar skadeverkningar. Den handhållna mobiltelefonen kom ungefär 1990 och har alltså funnits med oss i >30 år, utan att några skadeverkningar av radiostrålningen har kunnat påvisas med tillförlitliga metoder. (Elallergiska ”bevis” duger inte.)

Helt bortsett från radarn, som strålar flera megawatt i pulser, som funnits med oss sedan andra världskriget, utan att någon direkt kunnat påvisas ha dött av det. Ja, och helt bortsett från TV-sändarna som sänder många, många mil. Men det är för abstrakt.

Men den nya uppfinningen mikrovågsugnen skrämmer alla elallergiker så de darrar i knäna. Se bara hur varm maten blir, ja den kokar och brinner om den får ligga tillräckligt länge. Det måste ju vara dödsfarligt!! Förmodligen, om du hade fått plats därinne. Men när man stänger ugnsluckan kommer ingen strålning ut. Det är ett myndighetskrav. Det är tyvärr för svårt för den vanlige elallergikern att fatta. Och så vill ju myndigheterna döda oss. Visst, ja.

Militanta elallergiker

Bild: IRF

En professor i rymdfysik vid Uppsala Universitet har hotats av elallergiker, eftersom han påstods ha orsakat solstormar genom att lyssna på radio.

”Jag har arbetat som forskare (fysik, astrofysik) i nästan 50 år. Under det senaste decenniet har jag fått utstå synnerligen allvarliga hot mot min person, mina barn och barnbarn. Personer helt utan någon som helst naturvetenskaplig kompetens påstår att genom att med en radiomottagare lyssna på naturliga radiosignaler från rymden orsakar vi forskare solstormar som hotar livet på Jorden! Exemplen kan mångfaldigas och i något riktigt allvarligt fall har vi tvingats kontakta åklagare. Något vanvördigt måhända, men definitivt inte överdrivet, kallar vi dem för “knäppgökar”. Den faktaresistens som vi nu ser i alla delar av samhällslivet inklusive politiken, började för ett par decennier sedan som förakt mot kunskap och forskare.”

Ännu militantare elallergiker

Moderna häxbränningar. De anti-vetenskapliga bränner mobilmaster för att de tror att de sprider sjukdomar på uppdrag av en hemsk, ond makt. Hur skiljer sig detta från häxbränningarna på 1600-talet?

Det senaste dumma är att många tror att det nya mobiltelefonnätet av 5G-typ sprider coronavirus och därför sätter de eld på mobilmaster. När mastbränningarna började (tidigt 2020) finns det inte något etablerat 5G-nät, men det hindrar inte knäppskallarna som ser rött så fort de skymtar en sektorantenn i toppen av en mast eller på en husvägg. Givetvis påhejade av många ovetenskapliga trollteorier. Sabotage har nu blivit så vanligt i Europa att EU-kommissionen i ett brev från 15 medlemsländer uppmuntrats att inrätta en ”strategi mot desinformation”. Ett av länderna var ”välutbildade” Sverige, otroligt nog. Mellan januari och juli 2020 inträffade 140 sabotage i Europa, en majoritet av dem i Holland och England.

https://www.euractiv.com/section/digital/news/fifteen-eu-countries-raise-alarm-on-europes-anti-5g-movement/

Men vi har egna 5G-hatare i Sverige. Mona Nilsson är ordförande för den pseudovetenskapliga Strålskydsstiftelsen och hon skrev 2018 i den ”etnopluralistiska” dagstidningen Nya Dagbladet att: ”Våra regeringar och våra myndigheter vill alltså, i samarbete med telekomindustrin, utsätta alla barn och vuxna i våra länder för ett gigantiskt och farligt experiment med en helt otestad 5G-teknik. Det mesta tyder på att människor varken ska få objektiv saklig information om det avsevärda risktagandet, om forskarnas varningar eller ges möjlighet att välja om de vill delta i detta tidernas största experiment med människor som försökskaniner.”

https://nyadagbladet.se/debatt/femte-generationens-mobilnat-ett-gigantiskt-halsoexperiment/

Tvärtom får man ”saklig” information av foliehattarna. Här ett upphetsat vittnesmål: ”5G-basstationer är hemska. Man får mjölksyra i musklerna av strålningen och blir stel samt svag i musklerna. Hettar i ansiktet, svider i ögonen, får ont i huvudet, trött och nedsatt i allmäntillståndet. Det känns som att en het luftström som sveper över ansiktet”.

Har du märkt något när du går runt i Stockholm, eller i mobiltelefonernas mecka, Kista arbetsområde? Undertecknad känner tyvärr inget alls.

Inte skoj – riksdagsmotioner om elrelaterad ohälsa

Riksdagen är på intet sätt befriad från knäppskallar. Motioner har inkommit 2006, 2007, 2008, 2010 och 2011. Det är samma ledamot som lämnat in allihop: Jan Lindholm. Miljöpartist, naturligtvis. Elektronikingenjör?? Jobbat på ASEA?? CRT-skärmar kallar han strålkanoner.

https://www.riksdagen.se/sv/dokument-lagar/dokument/motion/atgarder-mot-elrelaterad-ohalsa_GY02F%C3%B6206

Det blev avslag på alla yrkanden. Tur att någon tänker. Det tråkiga är att riksdagens tid tas upp av sådant. Sammanträden är inte gratis.

Lindholm har fått utstå kritik för att vid ett flertal tillfällen baserat sig på pseudovetenskap i sina motioner, till exempel om elöverkänslighet och om antroposofisk medicin.

Här är inledningspratet i inlagan om antroposofisk medicin. ”En stor grupp människor vänder sig i Sverige till antroposofiska läkare. En del är själva insatta i antroposofins värdegrund, medan andra gör sitt val utifrån respekt för och tilltro till den helhetssyn på människan som antroposofiska läkare har. Vidarkliniken förmedlar tydligt värden som…”. Kravet var att ”att regeringen snarast finner en långsiktig lösning som reglerar och säkrar tillgängligheten av de antroposofiska läkemedlen.” Som tur är, blev det avslag även på den motionen efter behandling i Socialutskottet.

Lindholm verkar ha fått sparken 2018. Det trista är att utskottet tog upp tid och pengar på att diskutera sådant nonsens.

Strålningsfri zon i Venjan

2011 riskerade delar av Mora kommun få sitt mobilnät utslaget för att en man ville inrätta en strålningsfri zon, men aktionen stoppades. Bakom förslaget stod elallergikern Dan Bengtsson som menade att han drabbats av huvudvärk, ryggproblem och stickningar i hjärtat. På bilden nedan visas typiska skärmande kläder.

Hans förfrågan till kommunen avslogs, men han gav sig inte, utan överklagade. Det som är besvärande i situationen är att en politiker faktiskt slösade bort tid och ansträngning på det och tyckte att det var värt ytterligare studier:

– Det är viktigt att man ändå tittar på det, säger Hans Nalbom, ordförande i Mora-Orsa miljönämnd.

Det är sådant nonsens som kostar skattepengar.

Fjärravlästa elmätare

Huvudsakligen en trend i USA och Kanada, är att de strålrädda försöker förhindra sina nyinstallerade fjärravlästa elmätare att kommunicera med elleverantören. Idén är att elmätaren ska rapportera förbrukningen via mobilnätet, snarare att en kontrollant ska åka runt och läsa av manuellt. Men naturligtvis är mätarna farliga, styrs av Rotschild, Rockefeller eller Deep State, eller att de är del av en plan för att behärska världen.. Vissa tror att det är farligt att sova nära en sådan elmätare och olika knäppisar har rapporterat symptom som sömnlöshet, huvudvärk, tinnitus, trötthet, kognitiva störningar, dysestesi (obehag av beröring) och yrsel. Så här skriver webbplatsen Etsy som säljer olika typer av “skydd” (skärmburkar, märkliga kopparringar, magnetarmband, skalärvågor, orgoner, kristalladdning mm):

This wireless communication produces a great amount of EMF emissions in close proximity to the building, which many people find dangerous to their health. Since smart meters cannot be removed from your property, the only way to reduce your exposure to this constant radiation is by shielding the meter with a fitted RF/EMF cover. … The cover is a safe and effective way to reduce your household’s exposure to smart meter emissions.

Laddstationer

Nu har det blivit livsfarligt att ladda sin elbil, också. Laddstationerna strålar väldigt mycket. Inte. Elallergikerna anser dem vara lika farliga som kraftledningar och mobiltelefoner. Visst, det är en hel massa volt och ampere inblandade, men det håller sig i ledningarna. Och elbilar är också farliga numera. Tänk på alla 5G-apparater som finns i bilden. Allt är farligt och alla ljuger för dig. Din hjärna blir grillad.

Myter i korthet

Floran av lögner kring mobiltelefoni, wifi och elallergi är fantastisk. I stort sett allt påstås vara en lögn, hopkokad av ”storindustrin”, ”globalisterna”, judarna eller ödlevarelserna, för att begränsa befolkningstillväxten, förslava oss eller göra alla araber sterila.

 • I allmänhet: Radio- och TV-sändare, kommunikationsradio, wifi-nät, datorer och mobiltelefoner orsakar elektrosmog som i sin tur orsakar en massa sjukdomar, som fosterskador, cancer etc. Elallergikerna har en lista på ungefär 25-50 symptom, från A till Ö som man kan få av elektrosmog, där allt utom benbrott ingår. Elektrosmog liknas vid en dimma av elföroreningar som finns nära marken. Cirka 300.000 ”sjuka” finns i Sverige.
 • Elektrosmog: En allmän elektromagnetisk ”förorening” nära marken gör att många får problem med mental hälsa, vilket kan kopplas till Alzheimers, demens, andra virus som gör kroppen svag på olika sätt, till och med cancer. Bussförare skadas på grund av att säkringsskåpen i bussar sitter ovanför deras huvud.
 • Om mobiltelefoni: 2G, 3G och 4G ”har visats” leda till ”ökad cancerrisk, cellulär stress, ökning av skadliga fria radikaler, genetiska skador, strukturella och funktionella förändringar i fortplantningssystemet, inlärnings- och minnesproblem, neurologiska störningar och negativa effekter på allmänhetens välbefinnande. Skadorna sträcker sig långt utöver människan, eftersom det finns ökande bevis på skadliga effekter för både växter och djur”. 5G sprider coronavirus. Mobilmasterna ingår egentligen i ett världsomspännande system för frekvens- och vädermanipulation. Masterna samverkar med chemtrails.
 • Om kraftledningar: Kraftledningar orsakar elektrosmog, som orsakar fosterskador och cancer. Jordförlagd kraftkabel kan få ston att abortera föl.
 • Om strålning: Både joniserande och icke-jonisernade strålning är farlig. Alltså är allt farligt, eftersom allt strålar mer eller mindre. Ta en titt på Solens strålning. Se vidare psykotronisk strålning, orgonstrålning och knäppstrålning. De kan skärmas av orgonit.
 • Om elsanering: Man måste leva i elsanerat hem, utan elektricitet och strålning, helst med skärmade väggar. Fönstren då?
 • Om RFID: RFID-etiketter kan användas för att spåra dina politiska åsikter. ”De” kan ställa en sändarbil utanför din lägenhet och scanna av ditt bibliotek och se vilka böcker du har. Nja, så långt kan inte en RFID-transponder sända. Det verkar enklare att bara läsa det du skriver på Facebook.
 • Komradio: Inom Polis och Brandkår är det många som ”vet” att deras radio skadar dem genom strålningen. ”Frekvensen på deras komradio är så stark”. Det gäller även yrkeschaufförer, för deras förarhytt är som att sitta i en ”strålningsbox”. Det är ”välkänt” inom poliskåren att många dött av strålningen från den extrastarka komradio de använder. Att antennen sitter på utsidan av bilen är naturligtvis helt okänt för de strålrädda.
 • Om avlyssning: Den inte särskilt pålitliga webbtidningen Nya Dagbladet varnar för avlyssning med texten “Vi lever i en bisarr värld där det totalitära storebrorssamhället breder ut sig allt mer ogenerat. Idag har det blivit allmän kännedom att man aldrig kan vara säker på att man inte är avlyssnad – åtminstone inte så länge det finns en mobil i samma rum” där tidningen menar att alla mobiltelefoner avlyssnar oss och skickar data till “någon”.

De skyldiga är industrin, regeringen, myndigheterna, FRA, NSA, CIA, judarna, och då särskilt George Soros och Bill Gates.

Riktig högspänning är farlig på riktigt

Lek inte med ström. Tro inget om elektricitet som du inte har full täckning för. Bilden till vänster visar resultatet när en indier på ett tågtak tar tag i högspänningen och bilden till höger visar en annan likasinnad som testar om jord är jord. Det är det.

De blev grillade, men inte hann de bli allergiska, inte. Det är bara ytterligare några fall av obefintlig utbildning. https://www.youtube.com/watch?v=3q3wHna4MwQ

Läs mer

Inledning: https://www.teknikaliteter.se/2024/01/07/encyclopaedia-conspiratorica-inledning/
Vaccination: https://www.teknikaliteter.se/2024/01/05/myterna-ett-antivetenskapligt-gift-vaccination/
Teknik: https://www.teknikaliteter.se/2024/01/05/myterna-ett-antivetenskapligt-gift-teknik/
Panacea: https://www.teknikaliteter.se/2024/01/05/myterna-ett-antivetenskapligt-gift-panacea/
Politiska: https://www.teknikaliteter.se/2024/01/05/myterna-ett-antivetenskapligt-gift-politiska-myter/
Naturen: https://www.teknikaliteter.se/2024/01/05/myterna-ett-antivetenskapligt-gift-naturen/
Filosofi: https://www.teknikaliteter.se/2024/01/05/myterna-ett-antivetenskapligt-gift-filosofi/
Medicin: https://www.teknikaliteter.se/2024/01/05/myterna-ett-antivetenskapligt-gift-medicinska-myter/
Hälsa-kost: https://www.teknikaliteter.se/2024/01/05/myterna-ett-antivetenskapligt-gift-halsa-och-kost/
Elallergi: https://www.teknikaliteter.se/2024/01/05/myterna-ett-antivetenskapligt-gift-elallergi/
Avslutning, verkliga faror: https://www.teknikaliteter.se/2024/01/05/myterna-ett-antivetenskapligt-gift-avslutning/
Sakregister: https://www.teknikaliteter.se/2024/01/05/myterna-ett-antivetenskapligt-gift-sakregister/

Riksdagsmotion: https://www.riksdagen.se/sv/dokument-lagar/dokument/motion/atgarder-mot-elrelaterad-ohalsa_GY02F%C3%B6206

Så tuktas en elallergiker: https://www.teknikaliteter.se/2020/10/20/sa-tuktas-en-elallergiker/

Om HAARP: https://www.gi.alaska.edu/facilities/haarp

Grundläggande om Eiscat: https://sv.wikipedia.org/wiki/Eiscat

Märken på artiklar:
Artikelkategorier:
Elkraft · Energi · Filosofi · Konspirationer · Myter · pseudovetenskap

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *