Nu skriker anti-vaxarna i Sverige

Skriven av

Som bekant har hela världen drabbats av Covid-19 och ett antal miljoner har dött och världens ekonomi gungar. Ett vaccin vore tacknämligt. Men 30 % av svenskarna kommer att vägra vaccinera sig, enligt en artikel i DN nyligen. Upprörda anti-vaxare skriker och bråkar på sociala media om vaccin och hur farliga de är och att de kommer att vägra vaccinera sig.

Vaccin är hemskt! Vaccin är farligt! Vaccin är en produkt från “storindustrin” som först skapat sjukdomarna så de kan dra in grova pengar på vaccin. ”De” vill spruta in chips i oss och kontrollera våra tankar. Covid-19 sprids av det nya 5G-nätet. Eller djävulen. Eller djupa staten. Eller UFO. Vaccin är gjort på malda foster, skalade fladdermöss, eller vad som helst!

Chefen för den brittiska militära underrättelsetjänsten, Ken McCallum varnade i oktober 2020 för att Ryssland utför olika kampanjer på sociala medier som är tänkta att underminera tilliten till vaccin som tas fram i Väst.

Obligatorisk vaccinering

Svenska staten och många andra stater funderar på obligatorisk vaccinering och då skriker pseudovetenskaparna ännu mer. Diktatuuur! Vi ska ha rätt att bli smittade med dödlig smitta! Ingen ska komma och bestämma om mitt liv, inte. Vi har minsann sett alla videofilmer med gröna strålar och avbilder av djävulen på Youtube, så vi vet att det är Soros som hittat på allt.

Undertecknad har varken polio eller difteri, för jag blev vaccinerad som liten. Sverige utmärker sig internationellt med att det allmänna vaccinationsprogrammet har mycket hög täckning i befolkningen. Enligt Folkhälsomyndighetens siffror för 2019 hade över 97 procent av barnen fått minst tre doser vaccin mot difteri, stelkramp, kikhosta med mera.

Globalt däremot är vaccinmotståndet ett problem. Världshälsoorganisationen WHO har listat det som ett av de tio största hoten mot folkhälsan internationellt.

Folksjukdomarna utrotas

Det finns ”jättemycket forskning” som visar att vaccin är farligt, giftigt, overksamt, dödligt, blabla. Det finns det inte alls! Men det finns bluffmakare som hävdar att fiskolja, ingefära och gurkmeja fungerar bra mot cancer. Tror du på Tomten också?

Smittkoppor

Vaccinationsmotståndet kom tidigt på 1800-talet och hade först religiösa undertoner. Om Gud hade hittat på smittkopporna som syndernas straff skulle inte människan komma och hitta på ett motmedel. Smittkoppor har funnits med mänskligheten under minst 3000 år, men 1796 gav Edward Jenner en pojke variolisation med kokoppor och pojken blev immun mot smittkoppor. År 1980 förklarade Världshälsoorganisationen WHO världen fri från smittkoppor efter ett utrotningsprojekt med effektiva vacciner.

Här är amerikanska hälsomyndigheten CDCP diagram som visar hur folksjukdomarna sakta dött ut efter att vacciner införts i USA.

J. You/Science (Data) Centers for Disease Control and Prevention. De orange plupparna anger året när ett vaccin blev licensierat för allmän användning i USA. Förstora bilden för att se detaljerna.

Det religiösa motståndet fortsätter

Vaccin gillas inte av de amerikanska högreligiösa anti-fjantarna.

Bilden visar hur anti-vaxare skriker elakheter och kastar saker på statsledningen för New Jersey efter att de i april 2018 stiftat en lag som gör det svårare för föräldrar att undvika att vaccinera sina barn av religiösa skäl. Argumenten går så lågt som att ”…could not go against the word of God by allowing her child to be injected with vaccines developed using aborted fetal tissue”.

Anti-vaxarna hävdar rätten till sin egen kropp och att tvångsvaccination är diktatur etc. Så länge någon sätter sin pseudovetenskapliga tro före flockimmuniteten måste tvångsvaccination användas för samhällets bästa.

Och Bill Gates och George Soros och de andra superskurkarna vill injicera oss med ”chips” för att kunna kontrollera våra tankar. Det är bara det lilla problemet att ingen vet hur en tanke fungerar. Utom Deep State och SÄPO och FRA förståss, som har dolda kunskaper om allt, inklusive pyramiderna, 9/11, Bermudatriangeln och ödlevarelserna.

Anti-vaxarnas argument flödar. Allt nytt är farligt. Därför måste allt nytt bekämpas. Ett exempel är påståendet ”kommer du ihåg Neurosedyn? Man proppade kvinnor fulla med…” där de vill få det att låta som någon slags tvångsverksamhet kring sömnmedlet talidomid på 1960-talet, som gav fosterskador. Då visste man inte om att molekyler har spegelbilder (stereoisomerer) och att det fanns en skadlig isomer, som kroppen tyvärr skapade av den oskadliga. Nu vet vi bättre. Vetenskapen går ständigt framåt. Framstegen måste därför bekämpas. Neurosedyn var visserligen inget vaccin, men vad spelar det för roll, bara det låter tillräckligt skrämmande?

WHO lyckas i världen

Man kan dra upp många solskenshistorier om vaccinets lyckade framfart över världen, men låt oss bara se på en av de bästa nyheterna på länge, från september 2020.

Nu finns polio bara kvar i Afghanistan och Pakistan och det beror på att diverse motståndsgrupper misshandlar och mördar läkargrupper som far runt och vaccinerar. De hävdar att vaccinet är till för att göra araber sterila, med mera, med mera.

Ingen bryr sig om pseudovetenskapen

Pseudovetenskapen sticker upp sitt fula huvud överallt i samhället. Lågutbildade människor luras att köpa overksamma ”läkemedel” av kvacksalvare med fina annonser på Internet. Sociala media flödar över av svammel om healing, andeutdrivning, homeopati och mirakelmediciner. Radiumbehandling är inne igen. Tveksamma pseudovetenskapliga hälsomässor i stockholmstrakten drar stora publikmängder till seanser, övningar i handpåläggning och annan bluff. De elallergiskas skara växer och allt elektriskt utmålas som farligt.

Ingen i ansvarig ställning bryr sig egentligen om det, trots att:

  • Pseudovetenskaparna och internettrollen underminerar tilltron till erkänd vetenskap och därmed tilltron till staten och dess institutioner.
  • Kvacksalveri bryter mot Socialstyrelsens bestämmelser.
  • Kvacksalveri är verkningslöst eller kan ge skador.
  • Mirakelmediciner, magnetmadrasser och skärmade kalsonger kostar pengar men fungerar inte. Radiumterapi är definitivt inte bra.
  • Anti-vax-skrikandet på sociala media underminerar kampen mot folksjukdomarna.
  • Många kommuner har gått på elallergikernas krav och gjort dyrbara utredningar om ”strålningsfria zoner” och elsanerade rum på sjukhus.
  • Sanslösa vandaler eldar upp mobilmaster i tron att de sprider sjukdomar och skadar därmed den nationella infrastrukturen.

Hur kommer det sig att ingen är ett enda dugg intresserad av att göra något åt pseudovetenskapen? Hade någon varit det, hade vi märkt det. Politikerna tittar bort, trots att det är deras arbete med folkhälsa som smutskastas. Skolan är nu så undermålig att man inte kan räkna med att eleverna får korrekt upplysning om vaccin, medicin och medicinhistoria. Men det är kanske inte viktigt, mitt i genuskampen?

De gröna strålarna och pentagrammen fortsätter att spruta fram på Youtube. Någon lägger ned oerhörda pengar på att sätta samman väldigt snygga videofilmer med svammel om djävulen, utomjordingar, pyramider med gröna strålar, HAARP, Illuminati och homeopati och Youtube tar tacksamt emot reklamintäkterna.

Läs mer

Var tredje svensk är skeptisk till att vaccinera sig mot Covid-19, enligt en undersökning från DN/Ipsos: https://www.dn.se/sverige/var-tredje-svensk-skeptisk-mot-vaccin-sa-paverkar-det-pandemin/

https://www.dn.se/sverige/dn-ipsos-var-tredje-sager-nej-till-coronavaccin/

Polio utrotat i Afrika: https://www.dn.se/nyheter/varlden/who-polio-utrotat-i-afrika/

Märken på artiklar:
Artikelkategorier:
pseudovetenskap · Vetenskap

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *